Krachten bundelen

Door een samenwerking tussen ondernemers en de Survival run Buren kunnen we met elkaar tot een prachtig eind resultaat komen.

De survivalsport is nog onbekend in de Betuwe. Zonde vinden wij, want het is een sport waarbij mensen weer naar buiten gaan, een goede algemene conditie opbouwen en wat men samen brengt. Veel volwassenen en kinderen komen steeds minder buiten en doen minder aan lichaamsbeweging. Motoriek, conditie en kracht gaan achteruit waarmee de gezondheid niet bevorderd wordt. Oftewel, tijd voor actie!

Veel mensen sporten graag met een doel en daar is onze survivalrun zeer geschikt voor. Lekker naar buiten en sporten om op maandag 22 april de survivalrun in Buren te kunnen lopen.

Bovenstaande motivatie is niet onze enige reden voor het organiseren van dit evenement. Wij vinden het namelijk ook erg leuk om mensen samen te brengen. Zo proberen wij zoveel mogelijk verschillende partijen te betrekken bij de organisatie van de run. Met z’n allen een evenement neerzetten creëert samenhorigheid en dat is natuurlijk onwijs leuk.

Ook sponsor worden van de Survivalrun Buren? Neem dan contact met ons op!

Heb je een andere leuk idee waar je ons mee wil/kan sponseren neem dan contact met ons op via de mail.

Neem contact met ons op voor de sponsormogelijkheden