Vrijwilligers (2023)

Superleuk dat je interesse hebt getoond om te helpen als vrijwilliger!
Hierbij wat informatie over de run en mogelijke vrijwilligerstaken.

Hoe ziet de survivalrun er uit?

De survivalrun bestaat uit een 5,5 en 8 kilometer lang parcours met uitdagende-, natuurlijke- en opgebouwde hindernissen. Voor deze run is een basis conditie en kracht nodig, maar vooral het beheersen van touwklimtechnieken is belangrijk. Het parcours gaat door en om Buren. Er kan worden deelgenomen als individu (recreant), groep (max. 4 personen) of wedstrijdloper (individu), afhankelijk van de survivalervaring.


Wat wordt er van je verwacht?

We hebben vrijwilliger nodig bij het bouwen maar ook op de dag van de run zelf voor allerlei taken.
  • Tijdens de bouwdagen beginnen we om 9:00 en stoppen we uiterlijk om 17:00. Wij zorgen natuurlijk voor de lunch.

  • Op de dag van de run (10 april) wordt elke vrijwilliger om 9:00 verwacht en om 18:00 sluiten we gezamenlijk af. Graag proosten we dan op een topdag en er staat een welverdiende maaltijd voor je klaar. Op deze dag zorgen wij voor een lunch voor jullie.

  • Heb je vrienden / familie / buren of mensen van je sportclub die ook willen komen helpen? We kunnen hun hulp goed gebruiken!

Taken vrijwilligers:

Bouwen
Op  25, 26 maart en 7,8 en 9 april gaan we het parcours opbouwen. Hierbij hebben we vooral veel handen nodig. Het is niet erg als je geen verstand hebt van bouwen, want dit leggen we allemaal uit.

Hindernissen
Bij iedere hindernis staat iemand om aan de lopers te vertellen wat ze moeten doen en natuurlijk om ze aan te moedigen. Daarbij let je op de veiligheid en kwaliteit van de hindernis.

Horeca
De hoofdsponsor (Wilgje Buitensport) stelt het restaurant voor ons beschikbaar om wat lekkers kunnen verkopen. We hebben natuurlijk wel mensen nodig die dit klaarmaken en ook verkopen.

Overige taken
Denk hierbij aan de garderobe, aanmeldbalie, parkeerwachter, tijdsnotatie, drinkpost bevoorraden

Lijkt het je leuk om mee te helpen? Wij hebben jou er graag bij.