Vrijwilligers (2023)

Alle nuttige informatie voor vrijwilligers

Tijden: Aanwezig zijn om 9 uur en eind om 17 uur. Daarna is er nog een feestmaal als bedankje voor jullie hulp.

Taakverdeling: We zijn met bijna 100 vrijwilligers aan de slag op maandag 10 april. De indeling krijgt iedereen per mail toegestuurd.

Samen een feestje bouwen: Als je bij een hindernis ingedeeld staat ben je voor de fanatieke loper een strenge jury, maar voor de recreanten een coach. Je legt uit wat de deelnemers moeten doen en moedigt ze aan als de hindernis niet lukt. Een hindernis wordt natuurlijk extra leuk als wij er samen een feestje van bouwen. Neem daarom gerust een muziekboxje of slingers mee, kei gezellig!

Eten & drinken: Wij verzorgen koffie/thee en een lunchpakket. Om 17 uur hebben we een feestmaal voor alle vrijwilligers, zodat we gezamenlijk kunnen afsluiten en proosten op een geslaagde dag. Heel gezellig als je erbij bent!

Kleding: Check vooraf het weerbericht en zorg ervoor dat je voldoende warme kleding bij hebt. Bij regen is paraplu of regenkleding een aanrader.
Als jury krijg je van ons ook een herkenbaar hesje met ‘jury’.

Camping: Je kunt gratis blijven kamperen op ’t Wilgje als je wilt. Zowel op 9 april als op 10 april. Laat het ons wel even weten via info@survivalrunburen.nl