Toeschouwers

Wanneer je niet zelf mee wilt doen met de survivalrun ben je natuurlijk alsnog van harte welkom om jouw sportkameraden, vrienden, familie en kennissen aanmoedigen. De start en finish is op het terrein van Wilgje Buitensport. Deelnemers starten tussen 10:00 uur en 14:00 uur. Het restaurant/terras is de hele dag open met gezellige muziek.

Restaurant
Eten en drinken is te koop in het Koecafé en je kunt zowel met pin als contant betalan.

Parkeren
Ingang via officiële ingang Wilgje Buitensport (Hennisdijk 7, Buren). Parkeerplaatsen worden aangegeven door de verkeersregelaars die hier aanwezig zijn.

Centrum Buren
In het historische centrum van Buren kunt u ook de deelnemers aanmoedigen. In de tuin van het Marechaussee Museum staat een live band te spelen terwijl de deelnemers de hindernissen moeten nemen. Ook zijn hier toiletten aanwezig.
Vanaf het terras van Restaurant de Prins kunt u onder het genot van een hapje en drankje zien hoe de deelnemers onder de brug vanuit het water 2 hindernissen moeten overwinnen.

Fiets/wandelroute
Langs het parcours kan er aangemoedigd worden, niet alle hindernissen zijn makkelijk bereikbaar. Bekijk hieronder de wandel en fietsroute door op de plattegrond te klikken. Er is ook een uitgebreide beschrijving van het parcours voor toeschouwers: Toeschouwersinformatie, inclusief fietsroute.