Deelnemersinfo

Voorbereiding Survivalrun
Aangezien de hindernissen van een survivalrun behoorlijk uitdagend zijn, is een goede voorbereiding erg belangrijk. Om de finish en alle hindernissen te halen heb je een aantal basis survivaltechnieken nodig. Zorg ervoor dat je de technieken van de voetklem, apenhang, swing-over en monkeybar in ieder geval beheerst. Verder heb je natuurlijk een goede conditie/uithoudingsvermogen, kracht, techniek, inzicht en doorzettingsvermogen nodig.
Wil je graag trainen voor de run? Dat kan elke woensdagavond en zondagochtend bij Wilgjes Survivalteam. Kijk voor meer informatie op www.wilgje-survivalrun.nl

Praktisch

  • Van de wedstrijdorganisatie ontvang je een (genummerd) wedstrijdshirt. Zorg zelf voor een strak zittende sportlegging (de zgn. ’tight’)
  • Draag sportschoenen met een grof profiel, de zogenaamde trailschoenen. Zaalsportschoenen zijn niet geschikt om mee door de modder te lopen en te klimmen (te glad profiel). Het is tijdens de run verboden op schoenen met spikes of gevaarlijke noppen te lopen
  • Het is raadzaam om enige dagen voor de run de weersvoorspellingen in de gaten te houden. Half april kan het al 18 tot 20°C zijn, maar even goed slechts 10 tot 12 °C. Door regen en/of wind kan de gevoelstemperatuur zelfs nog lager liggen. De organisatie adviseert daarom om te zorgen dat je een thermo (onder)shirt bij je hebt. Na een aantal waterdoorwadingen kan de lichaamstemperatuur flink dalen en kunnen er verschijnselen van onderkoeling optreden. Bij veel zon en hogere temperaturen daarentegen loop je het risico op warmte-stuwing bij het aantrekken van teveel kleding. Kijk dus goed naar de weersvoorspellingen en hou de thermometer in de gaten!

Wist je dat…
We dit jaar alweer onze 3e survivalrun organiseren…

Starttijden/aanmelden

  • De inschrijving voor Survivalrun Buren 2023 is geopend! Ga snel naar de volgende link https://www.uvponline.nl/uvponlineF/inschrijven/472 en schrijf je in!
  • Bekijk hier de starttijden.
  • Onthoudt deze tijd incl. je startnummer.
  • Deelnemers melden zich een uur voor starttijd in de stal (naast kantoor) met geldig legitimatiebewijs. Hier ontvang je het wedstrijdshirt, nummer voor aan je tas (voor de tasopslag) én je bandje.

Parkeren
We hebben parkeerplaatsen, er staan verkeersregelaars die je naar een parkeerplaats begeleiden. We moedigen deelnemers en bezoekers aan om zoveel als mogelijk te carpoolen.

Openbaarvervoer
Kijk voor alle informatie op de website van de NS

Tasopslag
Je kunt je tas met een label overdekt en onder toezicht achterlaten. De organisatie is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van je eigendommen.

Kleedruimtes
Deze bevinden zich in de stal.

Douches
Er zijn losse douches aanwezig in het sanitaire. Naast deze douches zijn er ook groepsdouches aanwezig.

Restaurant
Eten en drinken is te koop in het Koecafé.

Voor vragen kunt u contact opnemen met:
Wilgje Buitensport

Hennisdijk 7
4116 RK Buren
info@survivalrunburen.nl