Deelnemersinfo

Voorbereiding Survivalrun
Aangezien de hindernissen van een survivalrun behoorlijk uitdagend zijn, is een goede voorbereiding erg belangrijk. Om de finish en alle hindernissen te halen heb je een aantal basis survivaltechnieken nodig. Zorg ervoor dat je de technieken van de voetklem, apenhang, swing-over en monkeybar in ieder geval beheerst. Verder heb je natuurlijk een goede conditie/uithoudingsvermogen, kracht, techniek, inzicht en doorzettingsvermogen nodig.
Wil je graag trainen voor de run? Dat kan elke woensdagavond en zondagochtend bij Wilgjes Survivalteam. Kijk voor meer informatie op www.wilgje-survivalrun.nl

Praktisch

  • Van de wedstrijdorganisatie ontvang je een (genummerd) wedstrijdshirt. Zorg zelf voor een strak zittende sportlegging (de zgn. ’tight’)
  • Draag sportschoenen met een grof profiel, de zogenaamde trailschoenen. Zaalsportschoenen zijn niet geschikt om mee door de modder te lopen en te klimmen (te glad profiel). Het is tijdens de run verboden op schoenen met spikes of gevaarlijke noppen te lopen
  • Het is raadzaam om enige dagen voor de run de weersvoorspellingen in de gaten te houden. Half april kan het al 18 tot 20°C zijn, maar even goed slechts 10 tot 12 °C. Door regen en/of wind kan de gevoelstemperatuur zelfs nog lager liggen. De organisatie adviseert daarom om te zorgen dat je een thermo (onder)shirt bij je hebt. Na een aantal waterdoorwadingen kan de lichaamstemperatuur flink dalen en kunnen er verschijnselen van onderkoeling optreden. Bij veel zon en hogere temperaturen daarentegen loop je het risico op warmte-stuwing bij het aantrekken van teveel kleding. Kijk dus goed naar de weersvoorspellingen en hou de thermometer in de gaten!

Wist je dat…
Je je dit jaar ook kunt inschrijven voor de ouder-kids run (5,5km).

Starttijden/aanmelden

  • De inschrijving voor Survivalrun Buren 2019 is helaas gesloten. Het is dus niet meer mogelijk om je nog in te schrijven!
  • Bekijk hier de starttijden.
  • Onthoudt deze tijd incl. je startnummer.
  • Deelnemers melden zich een uur voor starttijd in de stal (naast kantoor) met geldig legitimatiebewijs. Hier ontvang je het wedstrijdshirt, nummer voor aan je tas (voor de tasopslag) én je bandje.

Parkeren
Ingang via officiële ingang Wilgje Buitensport (Hennisdijk 7, Buren). Parkeerplaatsen worden aangegeven door de verkeersregelaars die hier aanwezig zijn.

Openbaarvervoer
Reist u met het openbaar vervoer, houd er dan rekening mee dat er het paasweekend werkzaamheden zijn aan het spoor tussen Utrecht en ‘s-Hertogenbosch. Kijk voor alle informatie op de website van de NS

Tasopslag
In het Kalverblijf is de tasopslag. Hier kunnen deelnemers hun tas inleveren (met nummer) en na de run weer ophalen. Deze opslag wordt bewaakt door vrijwilligers.

Kleedruimtes
Deze bevinden zich in de stal.

Douches
Er zijn losse douches aanwezig in het sanitaire. Naast deze douches zijn er ook groepsdouches aanwezig.

Restaurant
Eten en drinken is te koop in het Koecafé, betaling graag contant.

Voor vragen kunt u contact opnemen met:
Wilgje Buitensport

Hennisdijk 7
4116 RK Buren
info@survivalrunburen.nl