Onze categorieën (2023)

We hebben twee afstanden voor onze run. De 5,5 en 8 kilometer. Binnen die afstanden hebben we diverse categorieën. Zwaar of licht, individueel of als groep of doe mee met de familiy run.

Voor het uitlopen van de run heb een basisconditie, het beheersen van een aantal basis touw klimtechnieken nodig en je moet kunnen zwemmen.

Wil je ingedeeld worden met vrienden of bekenden, schrijf je dan in als groep (min. 2 personen, max. 4 personen). Wil je met meer dan 4 personen starten, maak dan nog een groep aan en mail naar info@survivalrunburen.nl jullie verzoek.

Bekijk het parcours met hindernissen en omschrijving hoe je alle hindernissen uit dient te voeren.

 

8 km

Recreanten zwaar individueel | gevorderden

Ga de strijd aan met de ervaren survivallaars! Voor deze run heb je meer dan 1 jaar survival ervaring nodig. min. leeftijd 15 jaar

8 km

Recreanten licht individueel | half gevorderden

Voor de echte die-hards, bikkels, half gevorderden dus! Zorg ervoor dat je in ieder geval de basis touwklimtechnieken beheerst, zodat je met bandje de finish haalt. min. leeftijd 15 jaar

8 km

Recreanten groepsrun (max. 4 deelnemers) | (half) gevorderden
Voor deze categorie is teamspirit het belangrijkst! Een basisconditie en het beheersen van een aantal touwklimtechnieken is wel nodig. Tijdens de groepsrun mag je elkaar helpen bij de hindernissen. Elke hindernis moet door minstens 2 personen behaald worden om het bandje te behouden. min. leeftijd 15 jaar

5,5 km

Recreanten Family run (max. 4 deelnemers) | beginners
Voor deze categorie is teamspirit het belangrijkst! Een basisconditie en het beheersen van een aantal touwklimtechnieken is wel nodig. Tijdens de groepsrun mag je elkaar helpen bij de hindernissen. Elke hindernis moet door minstens 2 personen behaald worden om het bandje te behouden. Leeftijd vanaf 8 jaar.

5,5 km

Recreanten individueel | beginners
Zorg ervoor dat je in ieder geval de basis touwklimtechnieken beheerst. min. leeftijd 15 jaar

5,5 km

Recreanten groepsrun (max. 4 deelnemers) | beginners
Voor deze categorie is teamspirit het belangrijkst! Een basisconditie en het beheersen van een aantal touwklimtechnieken is wel nodig. Tijdens de groepsrun mag je elkaar helpen bij de hindernissen. Elke hindernis moet door minstens 2 personen behaald worden om het bandje te behouden. min. leeftijd 15 jaar.