Veel gestelde vragen

Waar kan ik de starttijden vinden?
De starttijden zijn bekend, bekijk hier jouw starttijd.

Hoe oud moet je zijn om mee te doen?
Bij de familyrun kun je meedoen vanaf 8 jaar mits er een begeleider met jou mee loopt. Alle andere categorieën zijn vanaf 15 jaar.

Wat houd het actiepakket in?
4 techniektrainingen, inschrijving voor run en t-shirt tijdens de run voor €50,00 (i.p.v. €65,00).
Tijdens de training geeft de trainer tips voor de basistechnieken van het survivallen. Als dit lukt, wordt de nieuwe survivallaar gekoppeld aan een ervaren persoon om de technieken eigen te maken.

En dan gewoon veel oefenen..

Welke kleding moet ik tijden de run dragen?
Stevige sportschoenen zijn belangrijk (geen spikes). Een hardloopbroek of tight is aan te bevelen. Een shirt met startnummer wordt door de organisatie verstrekt en is verplicht. Advies: draag geen korte broek (i.v.m. stekels), joggingbroek of spijkerbroek en controleer na afloop op teken.

Wat kan ik het beste eten voor de start?
Zorg dat je uiterlijk 1,5/2 uur voor de start lekker veel eet. Het liefst veel langzame koolhydraten. Net voor de start is het soms fijn om bijvoorbeeld een banaan, mueslireep of iets dergelijks te eten wat je net dat beetje energie méér geven. De organisatie zorgt voor drinkposten met water en fruit.

Waar kan ik parkeren?
We hebben parkeerplaatsen en er staan verkeersregelaars die je naar een parkeerplaats begeleiden. We moedigen deelnemers en bezoekers aan om zoveel als mogelijk te carpoolen.

Kan ik douchen na de run?
Ja, er zijn douches en kleedkamers aanwezig op het terrein van Wilgje Buitensport.

Kan ik wat drinken bij de start/finish?
Het restaurant van Wilgje Buitensport is geopend voor iedereen. We hebben heerlijke koffie/thee of frisdrank om de dag goed te beginnen. Na de run wat warms eten zoals broodje knakworst of hamburger dat kan allemaal in ons Koecafé! Betalen kan contant en met pinpas.