Maak kennis met onze hoofd sponsoren

Survivalrun Buren zou niet mogelijk zijn zonder onze sponsoren. We vinden het heel bijzonder dat zoveel partijen, groot en klein, ons supporten.
Graag staan we even stil bij de “super sponsoren”. Want, wie zijn dat eigenlijk?

De Terp Pompoenen

De Terp Pompoenen is een biologisch landbouwbedrijf gelegen in Erichem, waar onder andere pompoenen van zaadje tot supermarkt, jaarrond, verzorgt en geleverd worden. Mede-eigenaar Rinke is een fervent survivallaar (zie bijgaande foto) en loopt op 10 april zowaar twee keer zelf Survivalrun Buren! Hindernis 6, “De Terp Pompoenencombi”, is vernoemd naar deze super hoofdsponsor.

Wilgje Buitensport

Wilgje Buitensport is een evenementenlocatie in Buren. Het is de thuisbasis van het Burense Survivalteam, waarvan uit Survivalrun Buren wordt georganiseerd. De run start en eindigt op het terrein van Wilgje Buitensport en de eigenaren van het Wilgje zijn met veel plezier betrokken bij de organisatie van de run.

Ceratec Technical Ceramics bv

Ceratec Technical Ceramics bv is ontwikkelaar en producent van technische keramische oplossingen in de industrie. De Nederlandse vestiging bevindt zich in Geldermalsen. Het bedrijf heeft een aantal sportievelingen in dienst en steunde ons lokale sportevenement ook in voorgaande jaren.

Van Arnhem Bouwgroep

Een andere inmiddels vertrouwde en enorm gewaarde sponsor is Van Arnhem Bouwgroep uit Culemborg. Dit familiebedrijf houdt zich bezig met ontwikkeling en bouw van woningprojecten en commercieel vastgoed door heel Nederland.

Restaurant De Prins

Restaurant De Prins, gelegen in Buren, is een heerlijke plek om te eten of drinken en om als survivallaar langs te rennen. Want eigenaren Bas en Milou supporten de run niet alleen als sponsor, ze organiseren ook de drinkpost in het stadje Buren. Dus kom je langs “Swingover De Prins” en grijp je die hoognodige beker drinken, dan mag je best even “Dankjewel Bas en Milou” roepen!

Crossfit FNX

Een speciale vermelding van Crossfit FNX. Box eigenaren Arjan en Karen waren betrokken bij de eerste edities van Survivalrun Buren en ook nu ze hartstikke druk zijn met het runnen van hun eigen box, zijn ze present om een handje te helpen met de survivalrun. Arjan zal zelfs de presentatorenmicrofoon hanteren op 10 april. Als dat maar goed gaat..

Sjamaan

En last but not least; Sjamaan. Deze sponsor maakt zelf ijs naar eigen recept en ze hebben alleen sorbetijs van biologisch fruit. In elke smaak zit ook subtiel een kruid of specerij, zoals framboos-rozemarijn ijs of abrikoos-ras el hanout ijs. En deze sponsor is een speciale vermelding waard want ze staan tijdens de survivalrun op het start/finish terrein dus vergeet niet om van deze heerlijke smaken te proeven!